Engeltje tussen de bloemen (foto: Loes Halsema)
Engeltje tussen de bloemen (foto: Loes Halsema) Foto:

Open dag Nijmeegse Stadstuinen

NIJMEGEN - Zaterdag 9 en zondag 10 juni van 10 tot 17 uur is het ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum open dag van de Nijmeegse Stadstuinen.

Voor deze jubileumeditie stellen meer dan veertig inwoners van de Gemeente Nijmegen hun tuinen open voor publiek – en dan niet een dag, maar een heel weekend! Dat doen zij op zaterdag 9 en/of zondag 10 juni. Je bent welkom om er rond te struinen, inspiratie op te doen en te genieten van al het moois. Net als in voorgaande jaren vormen ook dit jaar een aantal tuinen het decor voor de werken van regionale kunstenaars. Het beloven twee prachtige dagen te worden.

Zoals elk jaar is er een mooie brochure met alle deelnemende adressen en tuinomschrijvingen. Bijzonder in deze jubileumuitgave is een gedicht over de Open Dag Nijmeegse Stadstuinen van de Nijmeegse stadsdichter Amal Karam. De brochure is vanaf half mei voor 3 euro verkrijgbaar bij: Intratuin Malden, VVV Rijk van Nijmegen, Dekker van de Vegt Boekverkopers, Nijmegen en ‘Geknipt voor uw tuin’, Lent

Meer informatie over de Open Dag Nijmeegse Stadstuinen staat op: www.nijmeegsestadstuinen.nl.