Afbeelding
Foto:

Open dag met live-cooking, rondleidingen en proeverijen

GROESSEN - Belevingsbedrijf De Groene Schuur te Groessen bestaat 25 jaar! Derhalve wordt er op zondag 3 juni een speciale open dag gehouden van 11.00 – 16.00 uur. Op deze dag is het hele bedrijf opengesteld voor publiek. U kunt genieten van live-cooking en proeverijen in de kookstudio en er vinden rondleidingen door de kassen plaats. Entree gratis!

Eigenaren Ferdinand en Anja Eeuwes nodigen u van harte uit op 3 juni! Proef de passie van de koks en geniet van al het moois in de kassen. Er wordt gekookt door chefkoks Mike Vrijdag van De Strandlodge, Tom Lamers van De Kromme Dissel, Hertzog Olivier van Het Eet-Lokaal, Jurgen de Vries van de AEG-Cooking Club enzovoort.

In de kassen van het bedrijf worden tropische groenten, vergeten groenten en pepers gekweekt. In de streekwinkel zijn naast deze eigen gekweekte producten diverse huisgemaakte- en streekproducten verkrijgbaar zoals heerlijke jam en chutney, soepen, sauzen, wijn, sappen enzovoort. Ook is De Groene Schuur hét adres voor diverse groente- en kruidenplanten en zaden.

Bij De Groene Schuur kunt u terecht voor kookworkshops, excursies, creatieve workshops en kinderfeestjes. Deze activiteiten zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfs-, familie-, en vriendenuitjes et cetera. Er zijn verschillende arrangementen waarbij de activiteiten gecombineerd kunnen worden. Op de open dag kunt u hierover uitgebreid informatie inwinnen of kijk op www.kokenindekas.nl voor meer info en foto's.

Meer informatie over alle activiteiten staat op www.degroeneschuur.nl of bel ervoor 0316 330718. De Groene Schuur is gevestigd aan de Lijkweg 9B in Groessen.