Bridgeclub Doublet Bemmel

BEMMEL - Na de zesde ronde was de wisseltrofee van Verfhandel en Woonwinkel Mattijssen ditmaal voor Connie en Annemarie die een score behaalden van 59,51%. Zij starten het volgend seizoen in de B-lijn.

Ook naar de B promoveren Trees en José met 59,28%, Nel en Arie met 56,13% en Sonja en Riet 54,66%. In de B-lijn werden Adje en Lini eerste met een score van 56,27%, tweede werden Ans en Jetta met 53,38%, derde Steef en Herman met 52,91% gevolgd door An en Rita met 52,79%. Zij starten in de A-lijn. In de A-lijn werden Erik en Jaap eerste met 59,97%, tweede Marian en Steef met 57,17%, Loes en Piet derde met 57,03% en vierde Sjoukje en Anton met 52,81%.

Na een gezellige einddrive waaraan ook de bridgecursisten van Steef deelnamen en de sfeer bij Doublet konden proeven, werd het seizoen afgesloten. Echter voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om bij de vier Lingewaardse bridgeclubs deze zomer te spelen en wel op 3 en 10 juli bij Doublet in de Kinkel, op 17 en 24 juli bij BC Huissen in het koelhuis te Huissen, op 1 augustus, let wel dit is op woensdag in verband met de Huissense dag op dinsdag en 7 augustus bij Cool Down in Het Koelhuis in Huissen en op 14 en 21 augustus bij BC Gendt in café De Klok in Gendt.

Lid worden van Doublet? Bel of e-mail ons secretariaat: Annemarie Ariëns, e-mail secretariaat.doublet@gmail.com, of bezoek onze website: http://www.nbbclubsites.nl/club/15030.

Oproep aan sport- en culturele aanbieders om zich aan te melden

Sjors Sportief & Creatief in Lingewaard!

LINGEWAARD - Sjors Sportief & Creatief Lingewaard heeft in dit schooljaar ruim 1100 basisschoolkinderen kennis laten maken met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen onze gemeente. Kinderen krijgen op een laagdrempelige manier de kans om kennis te maken met naschoolse activiteiten binnen de gemeente.

Aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun activiteit te promoten in het Sjorsboekje. Ook in het nieuwe schooljaar 2018-2019 gaan we verder met Sjors Sportief & Creatief voor groep 1 - 8. Kinderen uit het basisonderwijs mogen het hele schooljaar één of meerdere sport(en) of cultuurvorm(en) uitkiezen. Zij volgen enkele introductielessen bij een aanbieder naar keuze.

"Meldt nu uw sport- of cultuurcursus aan! Wilt u als sport- of cultuurorganisatie uw deuren openstellen en kinderen de kans geven kennis te maken met uw aanbod? Doet dan mee met Sjors Sportief en Creatief en meldt uw cursus vanaf vandaag aan op www.sportstimuleringnederland.nl."


De start in oktober vindt plaats in samenwerking met Stichting Welzijn Lingewaard, Gemeente Lingewaard, Sportstimulering Nederland, basisscholen en sport- en cultuurorganisaties van gemeente Lingewaard. "Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Of wilt u meer informatie over het project in gemeente Lingewaard? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Lingewaard, Rosanne de Groot via email: r.degroot@swlingewaard.nl of bel: 088 2552555."