Speeltuintje Homoetstraat in Doornenburg

DOORNENBURG - De themagroep leefomgeving van Werkgroep Doornenburg houdt elke maand een inloopspreekuur waar mensen, onder het genot van een kopje koffie of thee, terecht kunnen voor vragen, opmerkingen, suggesties of klachten betreffende verkeer, leefbaarheid en veiligheid in de straat of wijk.

Zo zijn er ook vragen/opmerkingen gesteld over het speeltuintje aan de Homoetstraat. Dit is opgepakt door de themagroep leefomgeving en in overleg met de gemeente zal het speeltuinje worden voorzien van een aantal nieuwe speeltoestellen.

Voor het inloopspreekuur van 2 mei waren aanwonenden van het speeltuintje aan de Homoetstraat uitgenodigd om hun voorkeur qua speeltoestellen voor het speeltuintje aan te geven. Het was een goede opkomst, er waren ook kinderen aanwezig. In het ontmoetingscentrum lag een lijst klaar waarop de bewoners hun voorkeur konden aangeven. De speeltoestellen met de meeste stemmen zullen worden geplaatst.

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of klachten betreffende verkeer, leefbaarheid en veiligheid in de straat of wijk wandel gerust een keer binnen bij het inloopspreekuur. Het eerstkomende spreekuur is op 6 juni van 20.00 tot 20.30 uur in het Ontmoetingscentrum van Doornenburg. Als u niet kunt komen op genoemd tijdstip kunt u ook een e-mail sturen aan het secretariaat, secretariaat@werkgroepdoornenburg.nl.