Finale jaarprogramma T. Metissimo

BEMMEL - Op donderdag 28 juni is er vanaf 19.00 uur een inloop in cultureel centrum De Kinkel in Bemmel. We starten met onze jaarlijkse afsluiter 'Finale TO TM' om 19.30 uur. Het woord is aan de jeugdigen; moedig ze aan want ze hebben u iets te vertellen!

Passend Onderwijs is gewoon normaal onderwijs. Ook voor de (hoog)begaafde of getalenteerde leerling. Bij T. Metissimo is het uitgangspunt vooral Gezonde Educatie: Voor, tijdens of na school. Simpelweg omdat kennis & kunde vaker niet dan wel begrensd zijn. Ouders, school, club, Gemeente reiken verder door het (onafhankelijk) versterken van het educatieve werkveld. Onderwijs-zoektochten worden zo lichter voor alle betrokkenen! Het basisdoel is gelijk: Behalen van (minstens) een goed VO-einddiploma.

Enkele jeugdigen (BS en VO) presenteren een deel van hun jaarprogramma. In de korte pauze (en ook voor- en achteraf) is er een mini Science-Cultuurhoek. Tot slot zijn er de certificaat- en diploma uitreikingen van de specifieke verrijkingstaken en de Science- en Muziekcursussen Basislevel en Level A.

Van harte welkom en stel gerust uw vragen! Het belooft weer een gezellig avondje te worden voor jong en oud. Entree is vrij.

T. Metissimo (TM) is een zelfstandige Stichting die zich inzet voor maatwerk Talentontwikkeling (TO) in Beta en Cultuur. Het (ouder)platform Talentontwikkeling is een initiatief op verzoek van de Gemeente Lingewaard die alle activiteiten erkend. Landelijke educatieve aansluiting is er op diverse niveaus en is volop in ontwikkeling. Zie: WWW.TalentoMetissimo.nl en M: 06 25506566.