Afbeelding
Foto: l

Professionele begeleiding én

persoonlijke benadering onder één dak!

HUISSEN - LudusPT, een trainingscentrum waar professionele begeleiding en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Naast personal training en small group trainingen is er bij LudusPT ook de mogelijkheid tot fitnessen onder begeleiding, bedrijfsfitness, kickboksen en MMA, een multidisciplinaire vechtsport die zich richt op het combineren van technieken uit verschillende vechtkunsten.

LudusPT onderscheidt zich van andere 'sportscholen' door de kennis, ervaring en de persoonlijke aandacht die hier te vinden is. Zij beschikken over een ruime omgeving en accommodatie met attributen die aansluiten bij elk gewenste sport of doel. Zij creƫren hiermee de meest efficiƫnte en specifieke training voor u.

Binnen LudusPT wordt u uitsluitend begeleid door professionals met passie voor hun vak. Zij zijn gemotiveerd om samen met u uw doelen te behalen. Zij bereiken diverse doelgroepen: atleten, mensen die om medisch redenen sporten, mensen met een beperking of gewoon de recreatieve sporter. Iedereen is welkom bij LudusPT.

Iemand die dagelijks bij LudusPT te vinden is, is oprichter en eigenaar Aron Ausma, sporten en mensen begeleiden zit in zijn bloed. Al tien jaar lang houdt hij zich bezig met het begeleiden van groepen. "In deze periode heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij diverse sport- en fysiocentra 's, waaronder het UMC in Utrecht en de KNVB te Zeist, aldus Aron."

LudusPT is gevestigd aan de Primulalaan 2 c2 in Huissen. Wilt u een afspraak maken om zelf te ervaren wat ze in huis hebben? Neem dan contact op met Aron op telefoonnummer 06 15884990 of mail info@luduspt.nl. Bent u al overtuigd en wilt u een gratis proefles? Kijk dan op de site: www.ludusPT.nl en meld je aan.