foto: team 1
foto: team 1 Foto:

Bemmel 1 onderuit

BEMMEL - Op bezoek bij HTC Son verloren de tennissers van Bemmel gisteren met duidelijke cijfers. In Son en Breugel won de koploper met 7-1 van de nummer 3 Bemmel.

Met name in de enkelwedstrijden toonden de Brabanders hun klasse. Lonneke Muhlhaus, Jill Jansen, Joost Geurts en invaller Marc van Hoogstraten werden allemaal getrakteerd op een nederlaag in twee sets.

In de dubbelwedstrijden kon Bemmel het niveau veel beter bijbenen. Jill Jansen en Hilde ten Wolde verloren nipt in de beslissende supertiebreak en Joost Geurts en Marc van Hoogstraten kwamen net te kort na twee spannende sets.

Nadat Hilde ten Wolde en Marc van Hoogstraten ten onder gingen in hun mixwedstrijden, leek Bemmel zonder overwinning naar huis te keren. Lonneke Muhlhaus en Joost Geurts redden echter de eer en bepaalden de eindstand op 7-1. Ondanks de nederlaag staat Bemmel nog steeds op een zeer verdienstelijke derde plaats in de tweede klasse. Op de laatste speeldag reist Bemmel 1 af naar Eindhoven voor de wedstrijd tegen ELTV.

Bemmel 2 mag op herhaling

Flinke regen buien waren de spelbreker bij de competitiewedstrijd Rapiditas 4- Bemmel 2. Zondag 10 juni gaan de Bemmelse tennissers op herhaling in Nijmegen met een 1-2 voorsprong.

Karen Rombouts trok in een spannende derde set aan het langste eind en zette Bemmel op voorsprong. Nadat Lisa van Hoogstraten haar singel had verloren, zette Nick van Boxtel zijn team weer op voorsprong.

Volgende week zondag 3 juni heeft Bemmel in de thuiswedstrijd tegen Iduna aan 3 punten genoeg om het kampioenschap in de derde klasse veilig te stellen.

Bemmel 3 doet goede zaken met een 7-1 winst tegen Bastion Baselaar.