Zijdehoenders in de kinderboerderij (foto: ReversePixel Photography)
Zijdehoenders in de kinderboerderij (foto: ReversePixel Photography) Foto: ReversePixel Photography

Doe ook mee met Landerij De Park!

BETUWE - Woensdag 13 juni van 19.00 - 20.00 uur houdt Landerij De Park weer een voorlichtingsbijeenkomst voor iedereen die graag mee wil helpen om dit mooie centrum voor natuuurbeleving draaiende te houden.

Tijdens de bijeenkomst maak je in circa één uur kennis met Landerij De Park. We vertellen je over de aanpak, de vrijwilligersvacatures en geven je een rondleiding over het terrein.

Op dit moment zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de volgende teams:
* Kinderboerderij: Voor het dagelijks beheer van de kinderboerderij zoeken we een vrijwilliger voor de functie van assistent beheerder kinderboerderij voor minstens één dag per week gedurende openingstijden. Ook zoeken we nog dierverzorgers voor één à twee dagen per week. Voor de zomer zoeken we dierverzorgers, die gedurende de schoolvakantie minstens vijf dagen kunnen helpen.
* Bijen: weet je al het een en ander over bijenhouden of wil je je daar mee bezig gaan houden en vind je het leuk om bezoekers te woord te staan? Dan is er ruimte bij het bijenteam.
*NME (Natuur- en milieu educatie): mensen die ervaring hebben in het begeleiden van kinderen.
*PR/Communicatie: communicatief iemand met een vlotte schrijfstijl.

Verder zoeken we nog:
* ervaren klussers en mensen die het leuk vinden om minimaal één middag per week in de tuin mee te werken.
*iemand die af en toe mee wil helpen het terrein rondom terrassen en gebouwen onkruidvrij te houden. Graag je komst even aanmelden via: info@landerijdepark.nl. Meer informatie over Landerij De Park staat ook op: www.landerijdepark.nl.