Nominaties 'ondernemer van het jaar' bekend

BETUWE - De Betuwse ondernemers Arno Dumoré van Duflex Mechatronics, Henk Jansen van Kersten Retail en Twan van der Wouw van Kids-F zijn genomineerd voor de titel 'ondernemer van het jaar'. Tijdens het ondernemersevenement Betuwe Onderneemt Beter op 11 juni bepalen jury én publiek de winnaar.

De genomineerde ondernemers zijn geselecteerd uit kandidaten, die zijn voorgedragen door collega-ondernemers. Belangrijke criteria bij de zoektocht naar de 'parels' uit Lingewaard en Overbetuwe: hoe zet het bedrijf de Betuwe op de kaart? Daarnaast is gekeken naar innovatie, omdenken en het vinden van creatieve oplossingen. Dit zijn ook thema's voor de lustrumeditie van Betuwe Onderneemt Beter, die in het teken staat van out of the box denken.

Wie wordt de winnaar?

De genomineerden worden beoordeeld door een onafhankelijke jury, bestaande uit o.a. vertegenwoordigers van ondernemersverenigingen Veron en OCO. Paul Kok van Lingewaerd Notarissen is juryvoorzitter. Tijdens de verkiezingsavond op 11 juni krijgt ook het publiek een stem. Zo bepalen jury en ondernemers samen wie de ondernemer van het jaar 2018 wordt.

Rabo Talent Award

Daarnaast reikt Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe de Rabo Talent Award uit: een nieuwe prijs voor jonge talenten die 2 tot 5 jaar ondernemen. Genomineerd hiervoor zijn Carmen Driessen van Albert Heijn Driessen uit Elst en Jan Willem van Dalen van Gebruikte Bus uit Huissen.

Angelique Krüger verzorgt de presentatie van Betuwe Onderneemt Beter. Naast de ondernemersverkiezing brengt illusionist Jan Reinder het publiek op nieuwe, positieve gedachten. Ook het middagprogramma nodigt uit tot andere inzichten. Inschrijven kan nog op www.betuweonderneemtbeter.nl.