Afbeelding
Foto:

Hema Huissen pakt brons

HUISSEN - Hema Huissen heeft zaterdag 26 mei in recreatiepark De Efteling de derde prijs gewonnen in de strijd 'Beste HEMA-winkel 2017/2018'. Huissen won de prijs in de categorie 'franchisewinkels'. Ze lieten daarbij ruim 270 andere Hema-winkels uit de gehele Benelux achter zich. De Hema in Winterswijk werd eerste, die in Zwijndrecht tweede.

In het kader van deze wedstrijd hebben alle franchisewinkels het afgelopen jaar verschillende opdrachten moeten uitvoeren. Zo moesten er onder meer productpresentaties worden gemaakt. Daarnaast werden de winkels allemaal bezocht en beoordeeld op onder meer klantvriendelijkheid en winkeluiterlijk. Hema Huissen scoorde volgens de jury met name goed op de voortreffelijke service naar de klanten toe en op de algehele uitstraling van de winkel. Eigenaar Jean-Paul de Winter: "We zijn met het hele team bijzonder trots op onze prestatie. Deze voelt echt als een bekroning op ons harde werk van de afgelopen jaren. "

Hema Huissen wil graag alle trouwe klanten bedanken voor de klandizie en het vertrouwen de afgelopen jaren. Daarom trakteert de winkel aanstaande zaterdag op koffie met wat lekkers. Ook zorgt de Hema die dag voor diverse speciale aanbiedingen.

De Blauwe Pony '81 op de Bemmelse Dweildag

BEMMEL - Ook dit jaar zal carnavalsvereniging De Blauwe Pony '81 op zo dag 10 juni, zoals vele voorgaande jaren, weer aanwezig zijn tijdens de Bemmelse Dweildag.

"Op het welbekende stekje – bij het Maijje beeld/t.o. Cafeé 61 – zullen wij wederom druk doende zijn met het smeren, beleggen en verkopen van een heerlijk broodje gezond. We hebben er ook een terras bij, dus u kunt rustig genieten van de muziek om u heen terwijl u een broodje eet. Wij verkopen ook koffie en thee."