Team Straatspeeldag (foto: J. Messing)
Team Straatspeeldag (foto: J. Messing)

Straatspeeldag Huissen: het meest gezellige en kindvriendelijke evenement van het jaar

HUISSEN - De Straatspeeldag Huissen is op woensdag 13 juni op de Markt in het centrum van Huissen. Er is zoveel te doen, dat niemand zich hoeft te vervelen. En na het succes van 2016 en 2017 is er ook dit jaar weer een peuterplein met ‘plezier van 0 tot 4’.

De hoofdattractie op de markt houden wij nog even geheim. Maar alle facetten voor het thema ‘cowboys en indianen’ zijn aanwezig. Je vindt het terug in het knutselen, op het peuterplein, bij de tattoos, in de Lucky Lukestraat en bij de vele kraampjes die straks weer kleurrijk in het centrum van Huissen zijn opgesteld van de Vierakkerstraat tot aan de Langestraat.

De kaartverkoop start om 13.00 uur en we gaan door tot 17.00 uur. Deelname met één of meer spelkaarten, tegen betaling van 2,00 euro per kaart, geschiedt uitsluitend onder begeleiding van een volwassene en op eigen risico. "En gezien het sportieve karakter van de Straatspeeldag adviseren wij iedereen om zoveel mogelijk met de fiets te komen." Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid op de Molenweide en bij het Raadhuisplein.