Zonnewendeconcert

Lingewaards Mannenkoor

HUISSEN - Op vrijdag 22 juni is het volgende optreden van het Lingewaards Mannenkoor. Het verzorgt dan een concert, getiteld: ‘Zonnewende’.

Op het programma staan liederen, die de morgen, de avond en de nacht bezingen en natuurlijk wordt aandacht besteed aan het begin van de zomer. Het Lingewaards Mannenkoor maakt bij enkele stukken gebruik van een solist uit eigen gelederen. De begeleiding is in handen van Ans van Scherrenburg op de piano en van Femke van der Winkel op de viool. Het geheel staat onder leiding van dirigent Arno Vree.

"Misschien kent u het koor al en kunt u komen luisteren hoe ons niveau zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Kent u het nog niet, dan is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken. Dat kan op vrijdag 22 juni in de Sint-Anthoniuskapel aan de Langekerkstraat in Huissen (de kapel bevindt zich naast de bibliotheek). Aanvang 21.00 uur, kapel open vanaf 20.30 uur. Het concert eindigt rond 22.00 uur."

"Wilt u eens komen kijken, hoe het er bij een mannenkoor aan toe gaat, loop dan gerust eens binnen bij een repetitie op dinsdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen. Meer informatie staat op www.Lingewaards-mannenkoor.nl."