Afbeelding
Foto:

Jonge Kracht JO9-03

kampioen en bekerwinnaar

HUISSEN - Jonge kracht JO9-03 wist voor de winterstop al het kampioenschap in de vierde klasse op te eisen. Dit hebben ze gedaan door alle wedstrijden te winnen.

Op naar de derde klasse... Na de winterstop hebben de jongens, in de derde klasse, de draad 'gewoon' weer opgepakt door ook hier alles te winnen. Weer met geweldig spel en veel inzet. Met als resultaat ook in de derde klasse kampioen!

Vanaf de start van het seizoen 2017/2018 zijn er ook regelmatig wedstrijden gespeeld voor de KNVB-beker. Deze wedstrijden zijn allemaal gewonnen, waardoor ze de bekerfinale bereikten. Op 2 juni speelden de jongens de finale tegen AWC uit Wijchen op neutraal terrein in Lent. De spanning zat er bij de jonge spelers goed in (trouwens ook bij de trainer, leider en langs de lijn). Na een moeizame start hebben de mannen de rug gerecht. En op karakter hebben ze de wedstrijd naar zich toegetrokken en stond aan het einde van de wedstrijd een eindstand van 6-2 op het scorebord. KNVB-bekerkampioen! Na het in ontvangst nemen van een mooie medaille, mocht de grote beker vanaf het bordes getoond worden aan het enthousiaste publiek. Een hele bijzondere prestatie van deze jonge kanjers!