Afbeelding
Foto:

Plantenactie bij Stichting Epric

HUISSEN - Stichting Epric heeft de komende week op donderdag, vrijdag en zaterdag 14-16 juni een bijzondere actie. Alle fuchsias en pelargoniums in 9cm-potten hebben een speciale prijs.

Epric is gevestigd aan het Nieuwediep 9a in Huissen en is een sociale zorgkwekerij voor en met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. "Door de steeds lagere vergoedingen en het niet-ontvangen van subsidies proberen we op een andere manier de plekken voor onze mensen veilig te stellen. Dit doen we door verkoop van planten.

Hoewel onze mensen een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, zijn ze wel in staat om hele mooie planten te kweken. U krijgt een fantastische plant en ondersteund door uw aankoop ook nog een goed doel. Daarnaast hebben we nog vele aparte planten.

De opbrengst van de planten komt voor voor honderd procent terecht bij het in stand houden van de trajecten. Heeft het uw interesse gewekt om meer te weten te komen over Epric, kom dan gerust eens langs. Ons team kan altijd versterking gebruiken met vrijwilligers maar ook met mensen met een WMO-indicatie.

Terug naar de planten: fuchsia's en geraniums die je niet vaak ziet worden aangeboden. Fuchsia's in 9cm-pot zijn slechts een euro, evenals de geraniums. Meer dan 150 soorten zijn er. Epric is van deze week extra geopend op de zaterdag van 9-17 uur, en alle andere dagen met dezelfde openingstijden. U vindt ons aan het Nieuwediep 9a, 6851 GB Huissen, www.epric.org."