Huurdersvereniging feliciteert Woonstichting

GENDT - Dit jaar bestaat Woonstichting Gendt 50 jaar. Reden voor huurdersvereniging Gendt om dit samen met de huurders op een ludieke wijze de Woonstichting te feliciteren.

Met de op handen zijnde ontwikkelingen in ons dorp willen wij, alle huurders de gelegenheid bieden hun wensen kenbaar te maken voor de toekomst van onze Woonstichting. Dit kan door middel van een kaart, briefje, of notitie op te hangen in de wensboom. Op de algemene ledenvergadering van 31 mei werd er vanuit de huurders de wens uitgesproken hun mening kenbaar te maken, HV Gendt staat hier positief tegenover en neemt het initiatief om via de wensboom, de mening van de huurdres in kaart te brengen.

Zaterdag 23 juni tijdens het Kersenfeest zal tussen 13.30 -17.00 uur de wensboom bij Providentia staan, afhankelijk van het weer, zal dit binnen of buiten zijn. Gendt mot Gendt blieve is in ons dorp de spreuk die nu ook van toepassing is. Door deze actie geven wij u als huurders de kans om u te laten horen en vertrouwen erop dat u van de gelegenheid gebruik maakt. Alle huurders zijn voor deze middag uitgenodigd om samen het 50-jarig bestaan met de Woonstichting te vieren, maak gebruik van dit moment om uw stem te laten horen via de wensboom.

Voor vragen, op of aanmerkingen kan men contact opnemen via info@hvgendt.nl.