Afbeelding
Foto:

Excursie naar Oosterbeek - Kruisweg van Jan Toorop

HUISEN -In de protestantse kerk in Huissen is er eens in de twee maanden een ontmoetingsmiddag. Op maandag 25 juni blijven we niet in de kerk, maar gaan naar de Sint- Bernulphuskerk in Oosterbeek. Hier hangen de originele schilderijen van de kruiswegstaties van Jan Toorop.

We bezoeken deze kerk en laten ons verrassen door de prachtige schilderijen. En wie weet… gaat het kerkterras in Oosterbeek ook nog even open! We vertrekken om 14.30 uur vanaf de kerk in Huissen (vanaf 14.00 uur open) en zijn rond 17.00 uur weer terug. Om het vervoer goed af te stemmen, vragen we u deze keer met nadruk om u op te geven als u deel wilt nemen. We horen ook graag of u deze middag zelf met de auto komt en/of misschien anderen mee kunt nemen. Voor opgave en info: ds. Matthijs Glastra, 06 21294143 of via predikant@pknhuissen.nl.

Kerkdienst Protestantse Gemeente Huissen

Zondag 24 juni (1e zondag van de zomer). Voorganger ds. Matthijs Glastra. Kerk Open: iedere vrijdagmiddag bent u van harte welkom om zo maar even binnen te lopen. Voor een moment van stilte of een praatje. Koffie en thee staan klaar.