Finale slotavond T. Metissimo

BEMMEL - Op de laatste donderdag 28 juni vindt in cultureel centrum De Kinkel de jaarlijkse afsluiter plaats van het jaarprogramma van T. Metissimo.

Na de inloop vanaf 19.00 start om 19.30 uur het programma. Jeugdigen vertellen met passie over hun onderzoekservaringen van de afgelopen periodes. Bent u ook zo benieuwd naar hun resultaten? Het is wederom verrassend en vernieuwend. Welkom!

T. Metissimo draagt gezonde en goede (top)educatie hoog in het vaandel. Voor, tijdens of na schooltijd, getalenteerd, (hoog)begaafd of gewoon normaal. Kennis & Kunde laten zich (meestal) niet door muren begrenzen, dat reikt verder en wordt hier met elkaar gedeeld. Jeugdigen, ouders, docenten, coaches, symphatisanten versterken ieder op eigen wijzer het educatieve werkveld.

Het basisdoel blijft gelijk: Behalen van (minstens) een goed en volwaardig VO-einddiploma. Zoektochten naar verrijkingen worden zo lichter, de jeugdigen versterken elkaar.

"Van harte welkom. Stel gerust uw vragen!" Nieuw is de (mini) Science & Cultuurhoek voor tussendoor. Na de pauze is de certificaat- en diploma uitreiking van de behaalde verrijkingen als ook van de unieke Conso & Disso Science & Muziek cursussen. Voor jong en oud! De entree is: Breng iets “lekker gezonds” mee voor 1-4 personen, als pauze-versnapering...

T. Metissimo (met ouderplatform) zet zich in voor Talentontwikkeling in beta en cultuur. Educatieve aansluiting (landelijk en regionaal) is er op diverse niveaus en blijft volop in ontwikkeling. Zie: www. TalentoMetissimo.nl of bel 06 25506566.