Nissen & Vermaas pakken Mmidfondvlucht Laon

DOORNENBURG - Op 23 juni stond de midfondvlucht Laon op het programma. Hieraan deden 101 duiven mee van acht liefhebbers. Ze werden gelost om 7.30 uur.

Nissen & Vermaas 16 mee 8 pr. 1, 5, 8, 13, 18, 20, 23, 26
H. van Hal 14 mee 5 pr. 2, 4, 11, 17, 25
Van Olderen & Meuwsen 24 mee 7 pr. 3, 10, 12, 14, 21, 22, 24
W. Geurtz & Zn 16 mee 5 pr. 6, 9, 15, 16, 19
J. Pauwelsen 7 mee 1 pr. 7

Harmonie Angeren sluit seizoen af

ANGEREN - Op zaterdag 23 juni bracht Harmonie Angeren haar themaconcert (pubquiz) - onder de bezielende leiding van Casper Braafhart en gestimuleerd door de inspirerende presentatie van Martijn van Vuuren voor een afgeladen volle theaterzaal met enthousiaste deelnemers - tot een goed einde.

Nu dat achter de rug is, is het een kwestie van 'afbouwen' naar de zomerpauze. Om het Angerense publiek voor ontwenningsverschijnselen te behoeden en tevens als aanloop naar de jaarlijkse muzikale omlijsting, die de harmonie al vele jaren verzorgt tijdens de doorkomst van de vierdaagsestoet door Bemmel, overbrugt de harmonie deze periode met een zomeravondconcert.

Deze gratis toegift zal plaatsvinden op donderdag 5 juli op de parkeerplaats aan de zijkant van de plaatselijke supermarkt, gelegen aan de Jan Joostenstraat in Angeren. Aanvang 19.30 uur.

Expositie

in kerkje Gendt

GENDT - Ook deze zomer zal er weer een expositie te zien zijn in het kerkje van Gendt. Op zondag 8 juli wordt de expositie geopend om 11.00 uur na de kerkdienst die om 10.00 uur begint.

De leden van Fotoclub Lingewaard tonen hun prachtige foto's en het thema van de expositie is 'Schepping' in de breedste zin. De thuisbasis van de Fotoclub is Angeren en de leden komen op vastgestelde data bij elkaar voor fotobesprekingen en andere zaken op fotografie gebied. Ook maken ze samen uitstapjes en bezoeken ze evenementen die met fotografie te maken hebben. Het is een club van gedreven fotografie liefhebbers, die zich snel ontwikkelt. Het doel van de club is om de passie voor fotografie samen te delen en van elkaar te leren.

De expositie duurt van 8 juli tot en met 12 augustus en de kerk zal op zondagmiddagen open zijn van 14.00 - 17.00 uur. Men wordt ontvangen met koffie of thee door gastvrouwen of heren en de leden van de club zullen ook soms aanwezig zijn. Het kerkje vormt een mooi rustpunt op een fietstocht over de dijk.