actiefoto van onze badmintongroep
actiefoto van onze badmintongroep M. Harmsen

Badminton spelen?

ANGEREN - "Wegens het stoppen van een van onze teamleden zijn wij op zoek naar een nieuw lid voor ons badmintonclubje."

"Ons team bestaat nu uit vier personen en wij spelen met inzet, maar ook voor ons plezier. Wij spelen elke donderdag van 21.00 tot 22.00 uur in het Dorpshuis in Angeren. Zou je een sfeer willen proeven, kom dan een keer vrijblijvend naar het Dorpshuis en speel mee.

Helaas staat de vakantie voor de deur (het Dorpshuis is vanaf 9 juli tot 20 augustus gesloten), dus kan dat sfeer proeven alleen op donderdag 05 juli of vanaf 23 augustus. Wil je eerst wat informatie, neem dan contact op met: Jan Derksen, bereikbaar op 06 49650968, Bas Derksen, bereikbaar op 06 41900918 en Wilie van Koolwijk, bereikbaar op 06 53363671."

Zomeravondbuurtconcert in Doornenburg

DOORNENBURG - Het instrumentenfonds van harmonie Sint-Caecilia organiseert samen met harmonie Sint-Caecilia een zomeravondbuurtconcert.

Dit buurtconcert wordt speciaal georganiseerd voor de bewoners van de Pannerdenseweg, Rijndijk, Waaldijk, Oude Pas en de Nieuwe Pas als dank voor de vele giften, die de harmonie van ze hebben mogen ontvangen in de verjaardagszakjes, die de leden van de harmonie bij de jarigen in ontvangst mogen nemen.

Dit zomeravondbuurtconcert zal plaats vinden op zaterdag 7 juli om 19.00 uur in de tuin van Pannerdenseweg 23. Ook alle andere belangstellenden zijn welkom om dit concert bij te wonen.

Actiefoto van de badmintongroep (foto: M. Harmsen)
actiefoto van onze badmintongroep