Afbeelding
Foto:

Interessante informatie-avonden bij Guijt

'Kan ik nog een hypotheek krijgen

als ik met pensioen ga?'

GENDT – Denkt u als 55-plusser na over 'later'? Over eventueel kleiner wonen in de toekomst? Of over wat uw inkomen wordt als u met pensioen gaat? Belangrijke zaken waarvan het raadzaam is om u er eens over te laten informeren. De adviseurs van Guijt nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend een van de informatie-avonden of -middag te bezoeken.

Tijdens de informatie-avonden en -middag wordt u onder andere geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van pensioenen en hypotheken. 'De regels voor het afsluiten van een hypotheek zijn versoepeld, waardoor er vaak meer mogelijkheden zijn dan men denkt, om ook later nog een hypotheek af te sluiten', legt hypotheekadviseur Sandra uit. Bent u benieuwd wat uw huidige woning waard is? Maak op deze avonden of middag een afspraak met een van de makelaars van Guijt voor een waardebepaling van uw woning, geheel kosteloos!

Familiebedrijf Guijt bestaat bijna 50 jaar. 'De klanten kennen ons en wij kennen onze klanten', is een uitspraak die bij Guijt oprecht wordt gedaan. Dat is mogelijk, omdat er met korte lijnen wordt gewerkt. Regiobank is onderdeel van Guijt en past precies bij die persoonlijke benadering van Guijt. 'Bij ons kunt u gewoon nog zonder afspraak binnenlopen en heeft u altijd persoonlijk contact. En met onze overstapservice wordt overstappen helemaal geregeld', aldus adviseur Miranda. Guijt heeft daarmee alle expertise onder één dak, dat is wel zo makkelijk. U bent van harte welkom op de informatie-avonden wo. 11 juli of do. 12 juli van 17.00 tot 20.00 of op vr. 13 juli van 12.00 tot 17.00 aan de Langstraat 1 in Gendt. www.guijt.nl.