Afbeelding

Heeren van de Zee scoort zeer hoog bij De Nationale Haringtest

ARNHEM – De Nationale Haringtest is een nieuwe wedstrijd voor alle visspecialisten, zowel uit de gevestigde als de ambulante handel. Heeren van de Zee heeft een bijzonder goede beoordeling gekregen met De Nationale Haringtest 2018.

Met het cijfer 9,5 mag je terecht trots zijn! De jonge ondernemer Arjen Catsburg van Heeren van de Zee, vierde onlangs het vijfjarig jubileum. Een jonge onderneming die nu al zulke hoge kwaliteiten laat zien, dat zegt wel iets! En trots is Arjen zeker: Met hun prachtige wagen staan zij iedere donderdag in Arnhem-Noord (Geitenkamp) en iedere dinsdag en zaterdag in Arnhem-Zuid (Rijkerswoerd).

De passie voor het vak komt duidelijk naar voren als hij erover vertelt. Arjen: 'Toen ik in '97 van school kwam, kwam ik per toeval in de vishandel terecht. Hier ontdekte ik hoe bijzonder het werk van een visspecialist is. Het vak boeide me ontzettend!' Arjen samen met zijn medewerker Evert-Jan zijn visspecialisten in hun vak. Arjen: 'En kwaliteit gaat heel goed samen met gezelligheid. Dat maakt ons werk iedere dag extra leuk!' Kom op dinsdag, donderdag of zaterdag dus eens een lekker visje én gezelligheid proeven bij de Heeren van de Zee, of kijk op Facebook.