Afbeelding
Foto:

Ondernemend, altijd volop actief en... deelnemer luchtballonactie

Winkelcentrum Zilverkamp, daar voel je je thuis!

HUISSEN – Winkelcentrum Zilverkamp heeft alles, wat je dagelijks nodig hebt. Je vindt er dichtbij huis het volledige assortiment. Liefst veertien zaken, die je voorzien in de dagelijkse behoefte. Van apotheek, bloemenzaak, slager en groentezaak tot aan de boekhandel, kapper en zelfs twee supermarkten.

Met zo'n winkelcentrum is de wijk (en Huissen) rijk gezegend! En zeker met deze actieve ondernemers, die elk moment klaar staan voor de klant. Die zo regelmatig weer verrassend uit de hoek weten te komen, zoals momenteel met de ballonvaart-actie in samenwerking met Hét GemeenteNieuws. Alle ondernemers in het winkelcentrum doen aan deze actie mee! (Met uitzondering van de supermarkten en de apotheek).

Het is altijd gezellig in winkelcentrum Zilverkamp. Het is er gemoedelijk. De ondernemers kennen hun klanten en weten altijd weer een extraatje te presenteren. Wie kent niet de befaamde kerstmarkt, dat altijd als een bedankje samen voor de klanten wordt gevierd? En wat te denken van de wekelijks gratis kinderactiviteiten, die door Maud worden georganiseerd in het centrum! Of de heerlijke pannenkoekenactie?

Ook nu weer in de vakantieperiode is het meer dan de moeite waard om er te winkelen, want de klanten kunnen kans maken op een ballonvaart. Heel het centrum doet mee aan deze actie samen met Hét GemeenteNieuws! (Met uitzondering van de supermarkten en de apotheek). Stuk voor stuk zetten de ondernemers steevast hun beste beentje voor. Van Bakker Hilvers, Etos de drogisterij, Mitra de slijterij tot aan de Chinees, cafetaria Zilverkamp en Dierenspeciaalzaak Verstegen. Het is een winkelcentrum, waar je je thuisvoelt!