Afbeelding
Foto:

Huissense dag, hét zomerevenement van Lingewaard

HUISSEN ­– Iedereen weer helemaal startklaar voor het meest gezellige zomerevenement van Lingewaard dat dit jaar plaatsvindt op dinsdag 31 juli van 10.00 tot 01.00 uur in het centrum van Huissen?! De organisatie van de Huissense Dag met muziek en braderie, dit jaar voor de 42e keer, is in handen van Stinase waar men achter de schermen hard bezig is geweest met de samenstelling van een aantrekkelijk programma.

Het feest van het jaar in Huissen begint al op maandag 30 juli vanaf 20.00 met de Huissense Avond. Flashback, een voor huissenaren bekende formatie, geeft de aftrap met stevige rocksolo’s en prachtige ballads. Op dinsdag 31 juli start om 10.00 uur de kleurrijke braderie met een gevarieerd aanbod aan koopwaar. Ook voor de kinderen is er volop vertier. De braderie eindigt om 17.00 uur.

Op de verschillende terrassen in het centrum zijn er mogelijkheden voor een rustpauze met een lekker kopje koffie en een heerlijk stuk gebak of lunch. Het muzikale dagprogramma van 10.00 tot 01.00 wordt gevuld door artiesten als de Rijswijkse Samantha Steenwijk, de zes sprankelende persoonlijkheden van MMooZZ, de hitscorende Stef Ekkel, de rasmuzikant Erik Adams, de 100% live spelende Seven Days Music, het Drutense Feestduo Happy Ouwer en de allrounder Thomas Berge.

Buiten de twee grote podia om zijn er in het centrum ook nog diverse kleine podia die in het teken van muziek staan. Kortom, een dag voor elk wat wils! Het laatste nieuws staat op www.huissensedag.nl.