Afbeelding
Foto:

Win een ballonvaart voor twee personen

bij Anchalee Massagesalon!

BEMMEL - Afgelopen jaar wonnen Twan en Petra Wagener een reis naar Zuid-Spanje bij Anchalee Massagesalon. "Deze zomer gaan we niet voor een vliegreis, maar voor een ballonvaart", aldus Anchalee.

Maar hoe kun je deze mooie prijs in de wacht slepen? Door een duo-massage te nemen. Een duomassage is een massage voor twee personen op hetzelfde tijdstip op dezelfde massagekamer. Hiervan wordt veel gebruik gemaakt door partners, collega's, kennissen, ouders en kinderen enzovoort. Beide personen mogen bij een duomassage van een uur een kaartje invullen. Bij een duomassage van 1,5 uur mogen door beiden twee kaartjes ingevuld worden en bij een massage van twee uur mogen beiden drie kaartjes invullen.

Als de actie, die loopt van maandag 23 juli tot 13 augustus, afgelopen is, wordt er één kaartje getrokken. Deze persoon wint een ballonvaart voor twee personen. Bel snel voor een afspraak naar Anchalee Massagesalon, Deken dr. Mulderstraat 6b (boven notariskantoor) in het centrum van Bemmel, telefoonnummer 06 57060794.

School's Cool zoekt geduldige mentoren

LINGEWAARD - School's Cool Lingewaard zoekt vrijwillige mentoren voor vijf kinderen tussen de 12 en 14 jaar die in Huissen en Gendt wonen.

Mentoren bezoeken de kinderen wekelijks thuis, zo'n anderhalf uur. Naast aandacht voor schoolse zaken staat voorop dat het met het kind goed gaat. Dankzij individuele coaching is er meer kans op betere leerresultaten, overgaan naar het volgende leerjaar en voorkomen dat de leerlingen vroegtijdig school verlaten. De meeste van de vijf kinderen starten in de brugklas en deze grote verandering is voor hen erg spannend. Mentoren kunnen een kind wegwijs maken in het voortgezet onderwijs. Inhoudelijke vakkennis is niet nodig, het is geen bijles. Enthousiasme, inlevingsvermogen en geduld zijn belangrijke voorwaarden. Aanmelden via: info@schoolscoollingewaard.nl of bel naar Heidy Daatzelaar 06 39213585 of Daniëlle van Deutekom 06 57214070.