Voorblad kalender 2019 (foto: Gilden Huissen)
Voorblad kalender 2019 (foto: Gilden Huissen)

De traditie

van de Huissense kalender...

HUISSEN - Tijdens de Huissense dag zal de Huissense kalender weer zijn primeur beleven. Ook dit jaar hebben de Gildenbroeders weer een schitterende kalender gemaakt voor het jaar 2019.

Met prachtige afbeeldingen van Huissen in al zijn vormen. Zo hebben de samenstellers in der loop der jaren al heel wat moois van Huissen laten zien. In deze editie, die ook weer geheel in kleur is uitgevoerd, is weer aandacht aan de omgeving besteed. Ook zijn de Huissense evenementen en Gildenbijeenkomsten vermeld en er is nog voldoende ruimte vrijgehouden voor eigen notities.

De kalender is een mooi cadeau voor iedereen die woont in Huissen en daarbuiten. Bovendien steunt men hiermee de Huissense Gilden. Met de opbrengst van de kalender wordt het aloude erfgoed onderhouden. Ook voor de jeugdleden kunnen er nieuwe jeugdvaandels aangeschaft worden. Na de Huissense dag is de kalender is te koop bij Slijterij Degen, Primera in winkelcentrum De Brink, Stadsmuseum Hof van Hessen en VVV Huissen. De kalender kost vijf euro. Meer info staat op www.gildenhuissen.nl.