Afbeelding
Foto:

Pelgrimswandeling Ressen

RESSEN - Al meer dan een jaar is er in Pleisterplaats Ressen om de maand een pelgrimswandeling. Deze maand op 4 augustus.

"We ervaren het als een heel bijzondere manier om letterlijk en figuurlijk met elkaar onderweg te zijn. De wandelingen zijn altijd door een mooi stukje natuur van de Betuwe en zijn ongeveer 7 kilometer. Onderweg is er alle ruimte voor de eigen gedachten, voor het opdoen van nieuwe inspiratie en ook zijn er altijd weer waardevolle ontmoetingen.

Vanaf 9.30 uur staat de koffie en thee klaar in de kerk van Ressen, Kerkenhofstraat 3, en tegen 10.00 uur beginnen we met het aansteken van een kaars, een verdiepende tekst en daarna gaan we onderweg. Rond lunchtijd zijn we weer terug in de kerk waar we met elkaar (zelf meegebrachte en samen gedeelde) broodjes eten en afsluiten met ‘Wees gezegend, waar je ook heen gaat, wees gezegend’. Iedereen is welkom om weer of voor het eerst mee te wandelen!"

Zich van tevoren aanmelden hoeft niet. Aan deze activiteit zijn geen inschrijfkosten verbonden. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. (www.pleisterplaatsressen.nl)