Afbeelding
Foto:

Vijf dagen feestplezier in de kermistent aan de Zahnstraat

Écht kermis vier je in Angeren!

ANGEREN - Kermis is overal, in heel de wereld, in iedere plaats. Een fenomeen dat nooit verleden tijd zal zijn. Eén van de gezelligste kermissen is die van Angeren. En ook dit jaar zorgt Fred de Wild van De Ploeg Evenementen B.V., Wees-Events uit Druten én de Gemeente Lingewaard, dat er in de Angerse kermistent volop gefeest wordt. Natuurlijk bij de feesttent ook de kermisattracties en dit alles vijf dagen lang!

Vrijdag 3 augustus vanaf 20.30 uur begint de kermis in Angeren. Tijd voor S.P.A.S.S.! Ofwel Sommer Party Après Ski Style. Met DJ und Moderator Hansi Schimanski. Hij draait de lekkerste Duitse schlagers en après-skihits. En er is ook nog een Artist Überraschung. Entree slechts vijf euro!

Zaterdag vanaf 20.30 uur in de kermistent Qmusic. Meezingen maar, handjes in de lucht en dansen tot je niet meer kunt tijdens het leukste feest van Nederland. Qmusic the Party wordt verzorgd door twee dj's en uiteraard nemen ze de razend populaire Q-goodies mee! Deze nieuwe show Qmusic the Party 2018 is nog uitgebreider qua video, licht en geluid. Mis het niet! Entree tien euro.

Zondag vanaf 20.30 uur is het 'Feestbeesten' geblazen Dit wordt feesten als nooit tevoren! Vraag het aan vrienden in de Achterhoek en De Liemers! Met ook Joey Hartkamp, William Bonne en DJ Sander. Entree vijf euro.

Niet te vergeten: de maandag is de familie- en vriendenontmoetingsdag van weleer. In de feesttent bijpraten en feestvieren kan dan vanaf 16.00 uur! Onder de klanken van The Perfect Showband. Entree tien euro.

Dinsdag van 14.00 uur verzorgt dj/entertainer en Hazes-imitator Robert Pouwels de muziek en treedt zelf op. Een ouderwets gezellige kermismiddag met gratis hapjes én... vrij entree.