Voetbalveld en woonhuis 3x3 voetbal toernooi
Voetbalveld en woonhuis 3x3 voetbal toernooi

3x3 Albero voetbaltoernooi

GENDT - Gezinshuizen Houtduif de Wij en Torenvalk de Wij in Gendt verzorgen op zaterdag 8 september vanaf 10.00 uur het 3x3 Albero voetbaltoernooi voor bewoners van de tien woonlocaties van de Albero Zorggroep.

Op het terrein van gezinshuizen De Wij wordt op een klein veld van 20 bij 15 meter met 3 tegen 3 spelers gestreden om de eerste Albero voetbalbokaal. Doelstelling van het toernooi is bewoners van de diverse woonlocaties te stimuleren tot een actievere levensstijl en om op een actieve, sportieve wijze verder met elkaar kennis te laten maken. "Onderlinge verbinding vinden wij belangrijk."


De gezinshuizen De Wij bieden beide plaats aan acht (jong-)volwassenen met een licht verstandelijke beperking of een GGZ-indicatie. Voor de zorginhoudelijke ondersteuning wordt samengewerkt met de Kroon, onderdeel van de Albero Zorggroep, in Angeren. Een ieder is als supporter, toeschouwer van harte uitgenodigd aan de Olyhorststraat 35 in Gendt. Voor meer informatie is contact op te nemen met Eddy Hilderink, gezinsouder De Wij: 06 54766550.