Afbeelding

Opening Beddenspecialist Topslapen Elst

ELST - "Vorige week woensdag mocht ik na jaren bij mijn vader in Topslapen Arnhem te hebben gewerkt, mijn eigen winkel Beddenspecialist Topslapen openen aan de Dorpsstraat 40 in Elst. Ik ben heel gelukkig met dit unieke plekje in het centrum van Elst en samen met Patricia zullen wij ons best doen om u met al uw vragen op het gebied van slapen goed te adviseren."

"Wij adviseren u over goed en comfortabel slaapcomfort, ochtend- en lounge kleding en ons uitgebreide bed- en badgoed van Dommelin, Essenza, Snurk (ook voor kinderen) en Vandyck. Tevens kunt u bij ons voor de aankoop van matrassen of een nieuw bed, eerst drie nachten slapen met het Slaap-ID, (een kleine sensor) waarna wij kunnen uitlezen, hoe vaak u draait in bed, uw omgevings-temperatuur meten en of u een zij- buik-, of rug-slaper bent.

U vindt bij ons de Nederlandse merken: LeDorm, (een fabrikant, die alleen werkt met natuurlijke materialen, zoals volledig natuur latex, wol, kasjmier, kameel en wildzijde). Beddenlicious (een kwaliteits merk, dat in kan gaan op al uw persoonlijke wensen, zoals een uitsparing in het hoofbord voor een stopcontact dat in de weg zit. SLP (een fabrikant waarbij prijs/kwaliteit verhouding hoog in het vaandel staat. Swiss-flex (Een zeer bekend Zwitsers merk en de absolute top in lattenbodems en Geltex matrassen. Hasena (Een Zwitsers merk en de top in massief houten ledikanten).

Graag verwelkomen wij u met een heerlijk kopje koffie of thee", aldus Charlotte en Patricia

Beddenspecialist Topslapen; Dorpsstraat 40, Elst; 0481 745749; www.beddenspecialist-topslapen.nl.