Afbeelding

Ontmoetingsmiddag protestantse kerk Huissen

Muziekfestival

HUISSEN - In de protestantse kerk in Huissen is er eens in de twee maanden een gezellige ontmoetingsmiddag. Elke keer is er naast de ontmoeting met elkaar een verrassend element. Een lezing, een film, een excursie… deze keer staat de muziekgroep Schale op het podium. Schale speelt een breed repertoire van Nederlandse, Zweedse en Ierse volksmuziek. De naam Schale zullen ze vast zelf wel uitleggen, er klinkt iets in door van een toonladder. Muziek is een taal die iedereen verstaat – dus weet u/je welkom om deze middag van deze muziek te genieten en de ontmoeting met elkaar.

In de ‘volle agenda’ van Schale was de maandagmiddag geblokkeerd. Daarom wijken we deze ene keer uit naar de dinsdagmiddag: 11 september in de Protestantse kerk te Huissen, Raadhuisplein 35. Vanaf 14.30 uur inloop, tussen 15.00 en 16.00 uur optreden Schale, daarna nog tijd voor een gezellige nazit. Vrij entree. Voor info/vervoer: Matthijs Glastra, 06 21294143, predikant@pknhuissen.nl.

Kerkdienst Protestantse Gemeente Huissen

Zondag 9 september 10.00 uur, voorganger ds. Matthijs Glastra. Iedere vrijdagmiddag tussen 14 en 16 uur bent u van harte welkom voor koffie of thee, een praatje. Ook de kerkzaal is open. Om gewoon even stil te zijn… Vrij entree.