Afbeelding
Foto:

TOP opent seizoen met

‘Soulman’ Steffen Morrison

BEMMEL - TOP opent 15 september het nieuwe seizoen met een fantastisch theaterconcert, onder de titel 'It’s a Man’s World! – The Soul of a Generation'. De authentieke Soulman Steffen Morrison gaat er een wervelende, bruisende en swingende Soul-avond van maken.

In deze nieuwe show brengt Steffen Morrison een theatrale ode aan de grootse soulzangers allertijden. Soullegendes als James Brown, Stevie Wonder en Marvin Gaye inspireerden de wereld en zongen zichzelf regelrecht de geschiedenis in. Met hun muziek, rake teksten en meeslepende performances bepaalden zij de soundtrack van een hele generatie. Ondanks hun vaak zware leven wisten zij vanuit armoede en een maatschappij die hen afwees uit te groeien tot ware iconen. Stoere mannen die elk op hun eigen manier een verschil maakten, maar ook kwetsbare zonen en twijfelende vaders waren.

Met ‘ I’m a Soulman’ zal de dansvloer meebewegen onder de deinende massa. Artiesten als Stephen Morrison brengen het oude soulgeluid weer tot leven en weten er een nieuwe, opwindende eigen draai aan te geven. Met zijn grote overtuiging en zijn passie voor het genre is hij in staat echt iedereen te verrassen en op sleeptouw te nemen. Dit openingsconcert mag u niet missen.

Kaarten (19,50 euro) zijn online te bestellen op www.topbemmel.nl. Aanvang 21:00 uur.