De RotDweilers. (foto: Maaike Heynemans)
De RotDweilers. (foto: Maaike Heynemans) Maaike Heynemans

Padoem-patsj: meest gewilde positie bij De RotDweilers komt vrij!

BEMMEL - De RotDweilers uit Bemmel weten niet wat ze meemaken. Voor het eerst in bijna dertig jaar komt de positie van snarespeler vrij en opvolging is vooralsnog niet gevonden. De zoektocht naar een nieuwe slagwerker is in volle gang. Ken of ben jij die nieuwe slagwerker?

Dirigent Cees Coenen vertelt waar de nieuwe slagwerker aan moet voldoen. “Hij of zij moet een goede all-round slagwerker zijn. We zoeken iemand die snaredrum speelt, maar die ook met bekkens, hihat en crash uit de voeten kan. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze nieuwe aanwinst de drijvende kracht van het orkest wordt."

Ander eisenlijstje

Sectiegenoot Jaap, die grote trom speelt, heeft een ander eisenlijstje. “Ik ben ontzettend grappig en sta erom bekend dat ik tijdens de repetitie veel goede oneliners uit mijn mouw schud. Ik zoek een medeslagwerker die smakelijk om mijn grappen kan lachen en naar wie ik flauwe gifjes kan sturen. Het is ook een pré als de nieuwe slagwerker van goudgele rakkers houdt, want, zoals iedere muzikant weet: zonder drank geen klank!”

Wat we zoeken... Kun jij goed aftikken maar schrik je ook niet terug voor het wegtikken van een biertje? Geef jij na iedere slechte woordgrap een ‘padoem-patsj’? En vind je het leuk om in een feestband te spelen? Dan zoeken we jou!

De RotDweilers repeteren op woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur in de Theaterkerk, Markt 5 in Bemmel. Kom gerust eens kennis maken met Cees, Jaap en de rest! Je kunt voor meer informatie bellen of appen met voorzitter Judith (06 13857386) of mailen naar info@derotdweilers.nl.