Moet ik mijn cv-ketel weggooien?

LINGEWAARD - Volgens het kabinet moeten we in 2030 van het aardgas af. Wat betekent dat voor mij? Kan ik mijn woning nog wel verwarmen? Kan ik nog wel warm douchen? Moet ik dan zo’n dure warmtepomp aanschaffen?

We moeten juiste keuzes maken, maar welke? Lingewaard Energie organiseert een thema-avond over deze problematiek. Op deze avond wordt u geïnformeerd over het waarom, wat we moeten doen en hoe we het kunnen betalen.

Isoleren: Een deskundige komt uitleg geven over de mogelijkheden van isoleren. Wat dat inhoudt en wat de voordelen zijn van de verbetering van de woningschil wordt zeer specifiek uiteengezet deze avond.

Warmtepompen: We praten al enige jaren over warmtepompen. Wat zijn warmtepompen? Kan dat ook in mijn woonomgeving? Hoe werkt dan een warmtepomp en wat kost deze.

Financiering: Voor elke investering komt de vraag hoe kan ik dat betalen? Gelukkig zijn er mogelijkheden gecreëerd door de overheid.. Welke dat zijn wordt door de Rabobank Overbetuwe aan ons uiteengezet.

De thema-avond vindt plaats op dinsdag 2 oktober om 19.30 uur in De Veldschuur, Sportlaan 1K in Bemmel. De zaal gaat om 19.00 uur open. Toegang is gratis. Lingewaard Energie is volop bezig met de energietransitie. Wilt u meer weten over ons, of wilt u actief meedoen, surf dan naar www.lingewaardenergie.nl en wordt lid.