Buren dineren in Sancta Maria. (foto: eigen archief)
Buren dineren in Sancta Maria. (foto: eigen archief)

Buren dineren in het nieuwe restaurant van Sancta Maria

HUISSEN - Op woensdag 12 september kregen de bewoners van de zorg/huurwoningen, naast Sancta Maria gelegen, een diner aangeboden door RijnWaal Zorggroep.

Het nieuwe pand van Sancta Maria aan de Helmichstraat is gereed en inmiddels hebben alle bewoners daar hun intrek genomen. De bewoners van de huur/zorgwoningen rondom Sancta Maria hebben alle ontwikkelingen van de nieuwbouw op de voet kunnen volgen. RijnWaal Zorggroep kan het zeer waarderen dat de omwonenden veel begrip hadden voor de overlast die de bouw geregeld met zich meebracht. Daarom werden ze op een diner getrakteerd in het restaurant Het Rosendael, gelegen in het nieuwe Sancta Maria.

Het was een gezellig samenzijn en het is prettig dat ook zij weer gebruik kunnen maken van de faciliteiten van Sancta Maria. Het Rosendael is de ontmoetingsruimte, tevens restaurant, waar ook buurtbewoners en andere belangstellenden zijn welkom zijn. Meer weten over de mogelijkheden van de nieuwe locatie Sancta Maria van RijnWaal Zorggroepstaat op www.rijnwaal.nl.