Afbeelding
Foto:

Hoortoestelrevolutie bij

Janssen Hoorzorg in Bemmel

BEMMEL - Echt zuiver en zelfs muzikaal horen zoals vroeger? Welk mens wenst dit niet voor zichzelf? Nu kan het met de Widex Evoke!

Het beroemde hoortoestel merk Widex heeft een revolutionair hoorapparaat ontworpen onder de naam van de Widex Evoke. Het nieuwe hoortoestel is het eerste intelligente zelflerende hoortoestel dat in staat is realtime te leren van de input van de gebruiker en zijn voorkeuren. De data die het machinaal leren voortbrengt worden (anoniem) gedeeld met andere gebruikers over de hele wereld. Volgens de fabrikant is het hoortoestel hierdoor in staat zichzelf door te ontwikkelen en is daarmee het eerste échte intelligente hoortoestel ter wereld.

Janssen Hoorzorg in Bemmel is een van de eerste, als Premium Widexdealer, die de Evoke bij klanten op proef mag zetten, en de resultaten liegen er niet om. De ervaringen worden omschreven als zeer muzikaal, en helder en vooral een vol-automatisch toestel.

Naast dat de toestellen voor iedereen geschikt zijn die het mooiste en best haalbare geluid willen, is Evoke het eerste toestel dat echt leert van en voor zijn gebruiker en miljoenen gebruikersvoorkeuren vanuit de hele wereld.

De combinatie van de input door de gebruikers van de Widex Evoke en het automatisch lerend vermogen, ook wel machinaal leren genoemd, zorgt ervoor dat de Evoke zich doorontwikkeld en zo nog slimmer wordt gedurende het gebruik. Door de tijd heen zullen de Evoke hoortoestellen ook leren van de input van gebruikers van over de hele wereld. Dit gebeurt overigens volledig anoniem.

Om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe dit bijzondere toestel klinkt, heeft Janssen hoorzorg voldoende Evoke's voor proefpersonen ingekocht om u een maand vrijblijvend het toestel op proef mee te geven. Klanten met een vijf jaar oud toestel van Janssen Hoorzorg krijgen bovendien een jaar gratis batterijen bij aanschaf van een Evoke of Beyond. Die laatste is tevens oplaadbaar verkrijgbaar. Kom kijken en vooral Horen bij Janssen Hoorzorg. Zie advertentie elders in deze krant voor meer info.