De Veldruiters' tweedehands

paardenspullenmarkt

ANGEREN - De activiteitencommissie van ponyclub en rijvereniging De Veldruiters in Angeren houdt deze maand op 22 september een gezellige tweedehandsmarkt. Tijdens deze dag zijn zowel kopers als verkopers welkom om tweedehands paardenspullen te kopen en/of verkopen.

Je hoeft geen lid te zijn om deel te nemen of langs te komen. Tijdens deze dag staan er kraampjes met diverse paardenspullen. De spullen die hier onder andere verkocht worden zijn: zadels, hoofdstellen, halsters, dekens, caps, rijkleding, poetsspullen en andere handige benodigdheden.

"Wil je jezelf ook aanbieden om spullen te verkopen? Stuur dan een mailtje naar: veldruiters@outlook.com waarin je jouw naam + de spullen wat je wil gaan verkopen vermeldt. Als je langs wil komen om iets leuks te scoren dan ben je welkom tussen 13.30 en 17.00 uur aan de Lodderhoeksestraat 57A in Angeren."

Dit is niet de enige activiteit die de activiteitencommissie organiseert. "Houd de website en Facebookpagina van De Veldruiters Angeren in de gaten om op de hoogte te blijven van alle leuke activiteiten die op de planning staan!"