Afbeelding
Foto:

Willemsen Verspreidingen bedankt

bezorger Peter na 15 jaar trouwe dienst

HUISSEN – Wekelijks gingen er wel 700 exemplaren van Hét GemeenteNieuws door de handen van Huissenaar Peter Peelen, maar onlangs deed hij er voor de allerlaatste keer een in een brievenbus. Zijn 'postbodefiets' gaf hij kado aan een collega. Willemsen Verspreidingen nam afgelopen week afscheid van een gewaardeerde werknemer.

Verrast keek Peter op, toen Dennis Goudriaan van Willemsen Verspreidingen met een bos bloemen voor zijn deur stond. 'Willemsen Verspreidingen heeft vele jaren op jou kunnen rekenen Peter, je werkte altijd naar volle tevredenheid en ook in vakantieperiodes hoefden we je maar te vragen of je stond voor ons klaar', spreekt Dennis hem toe. 'Een bos bloemen met een mooie attentie heb je dan ook zeer verdiend!'

Enthousiast vertelt Peter met hoeveel plezier hij als bezorger werkzaam was. 'Lekker buiten lopen en fietsen doe ik graag en het contact met Willemsen was altijd heel goed'. Toch stopt hij er nu mee. 'Ik heb mijn hele leven verplichtingen gehad, maar ik ben 66 jaar en vind het mooi geweest.' Een groot verantwoordelijkheidsgevoel gaf hij samen met zijn vrouw Agnes ook aan hun zoons mee: 'Onze zoons Stefan en Martijn bezorgden vroeger ook de krant en tegen hen zei ik altijd: 'Waag het niet om er eentje weg te gooien, zorg ervoor dat je je werk netjes doet!'

Bezorger zijn is ideaal; je kiest zelf het moment waarop je gaat lopen en als je een beetje doorloopt, kun je leuk geld verdienen. Peter zou het iedereen aanbevelen, hij praat er honderduit over. Maar ineens valt hij even stil... dan vertelt hij dat zijn vrouw Agnes zes jaar geleden te horen kreeg dat ze ernstig ziek was. 'Om tot het laatst voor haar te kunnen zorgen heb ik een jaar niet gewerkt voor Willemsen, van wie ik alle steun en begrip kreeg', zegt hij geëmotioneerd.

Dan laat hij foto's van zijn kleinkinderen zien en zegt dat hij nu nog maar twee wensen heeft: 'Dat ik mijn kleinkinderen mag zien opgroeien en dat we gezond mogen blijven'. En dat wordt hem van harte gegund! Met een stevige handdruk en mooie woorden van dank, neemt Dennis namens Willemsen Verspreidingen afscheid. 'Peter bedankt!' Zelf bezorger worden? Bel: 0316 262263 www.willemsenverspreidingen.nl.