Afbeelding
Foto:

Studio Eleven Hair & More geopend

HUISSEN - Dinsdag 11 september opende Studio Eleven Hair & More haar deuren aan de Helmichstraat 11 in Huissen. Het pand heeft zowel binnen als buiten een complete metamorfose ondergaan.

Studio Eleven Hair & More is een haar- en nagelstudio en vanaf medio november een zonnestudio in één. De studio is sfeervol en huiselijk ingericht voor zowel dames als heren en voor jong en oud, aldus Tara Jansen, eigenaresse van Studio Eleven Hair & More. Tara is geen onbekende in de kappers en nagelwereld. Zij heeft een 2- jarige opleiding gevolgd bij IMKO opleidingen in Arnhem en 9 jaar gewerkt in Nijmegen bij Blink Kappers. Dus in totaal al 11 jaar in dit mooie vak. Bij Studio Eleven Hair & More wordt gewerkt met de prachtige haar producten van Kevin Murphy. De styling- en verzorgingsproducten zijn parabeen en sulfaatvrij, dierproefvrij en ecovriendelijk. Ook de verfproducten zijn parabeen-, dierproef- PPD- en amoniavrij. 'Skincare for your hair!'

Als nagelstyliste heeft Tara haar opleiding gevolgd aan de Imko in Arnhem en bij Magnetic nails in Soesterberg. De nagelproducten zijn dan ook van het alom bekende merk Magnetic. Ook kun je bij de studio terecht voor een manicurebehandeling. Medio november kan men er op een goede en verantwoorde wijze zonnen.

Als openingsactie geeft Tara vijftien procent korting op alle behandelingen. Deze actie loopt van 11 september tot en met 11 oktober.

Studio Eleven Hair & More is gevestigd aan de Helmichstraat 11 in Huissen; 026 3793503, www.studio-eleven.nl, info@studio-eleven.nl

Maandag gesloten. Dinsdag 09:00 – 20:00. Woensdag 09:00 – 17:30. Donderdag 09:00 – 20:00. Vrijdag 09:00 – 17:30. Zaterdag 09:00 – 15:00. Zondag gesloten.