Melvin Meenderman en Sandra Smeding. (foto: Niels Sparnaaij - Foto Mireat)
Melvin Meenderman en Sandra Smeding. (foto: Niels Sparnaaij - Foto Mireat)

Hypotheek aanpassen?

Guijt maakt het nu wel heel aantrekkelijk!

GENDT – Tijdens de Hypotheekweken in oktober biedt Guijt een Actiepakket aan, waarbij u zich serieus zult afvragen waarom u nog twijfelt. Of u nu al een hypotheek heeft of een starter bent, niemand wil toch teveel betalen? Iedere woensdag in oktober kunt u van 14.00 tot 20.00 uur binnenlopen voor een vrijblijvend advies van deskundige adviseurs.

Sandra Smeding, erkend financieel adviseur bij Guijt, legt uit dat een hypotheek vaak voor 30 jaar wordt afgesloten en er daarna niet meer naar gekeken wordt, terwijl er in 30 jaar veel kan veranderen in een persoonlijke situatie. 'Er wordt vaak gedacht dat oversluiten 'nogal een gedoe' zal zijn, maar we kunnen dat vrij snel regelen. Bovendien kan men ervan op aan dat we ervoor zorgen dat het vlekkeloos verloopt. De klant heeft er geen omkijken naar'.

Ook voor starters is er meer mogelijk dan men vaak denkt. Weten hoe? Kom dan, nog voordat het Open Huizen Dag is, langs voor een oriënterend gesprek. Dan gaat u goed voorbereid op pad. 'Misschien kan iemand wel groter wonen tegen dezelfde maandlasten, of overweegt men een verbouwing. Wij berekenen graag of wensen haalbaar zijn en als iets niet zinvol is, dan adviseren we dat ook niet', vult Melvin Meenderman, erkend hypothecair planner, zijn collega aan.

Guijt werkt onafhankelijk en kan u daardoor een advies op maat bieden. Het actiepakket van Guijt is alleen geldig tijdens de Hypotheekweken in oktober, dus wees welkom aan de Langstraat 1 in Gendt, om ervan te profiteren! Ook geopend tijdens de Open Huizen Dag op zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 14.00 uur. www.guijt.nl, T: 0481 427777, E: info@guijt.nl.