Afbeelding

TOP-zangeres Qeaux Qeaux Joans in Bemmel

BEMMEL - Muziekliefhebbers opgelet: vrijdag 5 oktober verzorgt Qeaux Qeaux Joans de eerste TOP TLC Session van dit seizoen. Qeaux Qeaux is een dynamische en innemende singer-songwriter die haar muziek omschrijft als alternatieve Rhythm & Blues.

"Wat ons betreft is het een mix van blues, gospel, soul, klassieke en donkere filmmuziek. Maar eigenlijk doen we haar muziek daarmee nog steeds tekort. Het is waarschijnlijk beter om zelf te beoordelen wat je hoort." Op haar debuutalbum No man’s Land zijn invloeden van Amy Winehouse, Feist en Antony te horen. Een concert van Joans draait niet slechts om het repertoire en de stem, maar ook om de zangeres erachter. Ze is veelzijdig: fragiel en intens, intiem en krachtig. Qeaux Qeaux staat er om bekend recht je hart in te zingen. Als ze daar eenmaal is, gaat ze ook niet meer weg.

Aanvang 21:00. Locatie Foyer. Kaartjes kosten tien euro en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Touch of Matrix Belevenisavond in Nijmegen

NIJMEGEN - Günther de Jong, grondlegger van de bewustzijnsmethode Touch of Matrix, komt 3 oktober naar Nijmegen.

Woensdag 3 oktober van 19.30 tot 22.00 uur zal er een belevenisavond Touch of Matrix zijn in Kindcentrum Filimo aan de Jacob van Campenstraat 8 in Nijmegen. Op laagdrempelige wijze maak je kennis met deze methode, waarmee je elk aspect van je leven kunt veranderen. Of het nu over je gezondheid, geluk of carrière gaat, met Touch of Matrix is alles mogelijk. Het wordt wel de snelste en krachtigste methode van nu genoemd. Aanvang 19.30 uur, kosten 10 euro contant aan de zaal.

Wat het opschonen en updaten doet voor een computer, dat doet Touch of Matrix voor de mens. Nieuwsgierig? Weten hoe het werkt? Dan ben je welkom om je te laten verrassen en verbazen door Günther de Jong. Hij vertelt je die avond in heldere taal over bewustzijn en de onbeperkte mogelijkheden ervan, tegelijkertijd zal hij het ook demonstreren. En wie weet, misschien ben jij wel degene die de kans krijgt om het echt te ervaren, hoe zou dat zijn?

Touch of Matrix therapeuten zullen ook aanwezig zijn om naderhand vragen te beantwoorden.

Dag van de Ouderen

HUISSEN - De SWOH verzorgt ook dit jaar de Dag van de Ouderen op vrijdag 5 oktober van 13:30 tot 16:30 uur in zaal De Buitenpoort.

Meezingen met het koor UM Mezing uit Bemmel en dansen op de muziek van Eigereid uit Gendt. Het wordt weer een leuke middag.