Hutaf 1 speelt gelijk

HUISSEN - In de tweede competitieronde speelde Hutaf 1 en Hutaf 2 beide hun eerste thuiswedstrijd in ’t Koelhuis. Hutaf 1 ontving REGA 1 uit Nijkerk. Vanaf de eerste wedstrijd was duidelijk dat de teams aan elkaar gewaagd waren.

Veel games werden met een minimaal verschil gewonnen dan wel verloren. De 5-5 eindstand was dan ook terecht. Aan Hutaf-zijde wonnen Joeri van Ekeren en Sam ten Westenend ieder twee partijen. Mats Janssen wist één wedstrijd te winnen.

Hutaf 2 nam het op tegen Taveba 2 uit Barendrecht. Ook hier werd het uiteindelijk 5-5 hoewel het wedstrijdverloop grillig was. De gasten liepen in de eerste vijf wedstrijden uit naar een 4-1 voorsprong. In het tweede deel van de wedstrijd wist de Huissenaren dit recht te trekken. Jaimie Brans bleef knap ongeslagen. Matthijs van Hilten en Jesper van Zanten mochten beiden eenmaal de overwinning proeven.

In de 2e klasse ontving Hutaf 4 streekgenoot Getavé 1. Deze streekderby werd in de laatste twee wedstrijden in Gendt’s voordeel beslist. Het werd 6-4 voor de gasten. Namens Hutaf wist Jowen Teunissen twee wedstrijden te winnen. Britt Stellaard en Toine Teunissen wonnen beiden één wedstrijd.