Afbeelding

Bridging Gaps en wereldlunch

HUISSEN - Komend weekend ontvangt de Protestantse Gemeente Huissen via de Theologische Faculteit van de VU in Amsterdam twee buitenlandse theologiestudenten. Afkomstig uit Guatemala en Indonesië. De studenten zijn te gast bij leden van onze gemeente.

Zij maken zo kennis met het Nederlandse ‘dagelijkse’ leven. Onderling contact is erg belangrijk en daarom wordt er veel ruimte gemaakt voor gesprekken. De gasten eten gezamenlijk met hun gastgezinnen in de kerk. Daarnaast bezoeken we het Openluchtmuseum in Arnhem en maken we een rondwandeling door Huissen.

Na de viering op zondagmorgen – m.m.v. gospelkoor Promises - is er een “Wereldlunch’. De samenstelling van de lunch is uiteraard gericht op de landen van onze gasten, uit Guatemala en Indonesië. Het belooft een fantastische lunch te worden. Namens het college van diakenen, Ada van Arkel.

Kerkdienst Protestantse Gemeente Huissen

Zondag 30 september 10.00 uur, voorganger Ds. Matthijs Glastra. Iedere vrijdagmiddag tussen 14 en 16 uur bent u van harte welkom voor koffie of thee, een praatje. Ook de kerkzaal is open. Om gewoon even stil te zijn… Vrij entree.

Kliederkerk zondag 7 oktober van 14 – 16 uur. 'Wie niet weg is, is gezien’. Jong en oud van harte welkom! Voor meer informatie: 06 16764999 of mail naar kliederkerkhuissen@gmail.com. Check onze FB-pagina voor de laatste informatie!!