Retouch by: Wetouch Imagework
Retouch by: Wetouch Imagework Foto:

Nieuwe verrassende herfst-

en wintercollectie bij Helga

PANNERDEN - Een mooie collectie van Fransa en Dreamstar. De favoriete modemerken voor prettig draagbare damesmode, vrouwelijk en casual voor ontspanning.

Wij hebben ook een ruime, aantrekkelijke Setter Fashion Collectie `Iedereen denkt bij dit merk aan `klassiek`, maar inmiddels is het merk met de tijd meegegaan en verjongd. Met nog steeds de kwaliteit en goede pasvorm die men van Setter gewend is.

Helga méér dan mode alleen. Ook voor kleinvak: knopen, ritsen en garens et cetera. Wol, lingerie, beenmode, dames- en herenondergoed en nachtkleding. Bovendien passende accessoires zoals: sjaals, hoeden, riemen en sieraden, én leuke tassen! `Kom gerust een kijkje nemen!`
Helga meer dan mode alleen is gevestigd aan de Kerkstraat 4 in Pannerden. Telefoon 0316 371877.

N.B. Maandag en woensdag gesloten. Vrijdagavond koopavond tot 19.00 uur.

Openluchtvlooienmarkt in Duiven

DUIVEN - Op het Horsterpark aan de Horsterparklaan 4 is zondag 30 september van 10-17 uur een terugkerend evenement: de vlooien- en kofferbakmarkt. Deze is de vijfde en laatste openluchtmarkt van het seizoen.

Het is een grote openluchtvlooienmarkt met veel particulieren deelnemers, georganiseerd door Animo Vlooienmarkten. Er zijn dan weer veel kramen en grondplaatsen waar tweedehands, antiek, curiosa, snuiserijen, brocante, huisraad en kleding te koop aangeboden.

Leuk als bezoeker om te komen snuffelen, of als u nog overtollige spullen heeft en deze te koop wilt aanbieden, huur dan ook een kraam. Een kraam is 4 meter met dakje en kost 25 euro. Grondplaatsen met auto 15 euro en met auto-aanhanger 17,50 euro. Deze kunt u boeken via www.animo-vlooienmarkten.nl of 06 39108152. is

De entree is 3,00 voor volwassenen en voor 65+ 2,50 euro; kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis! Het Theehuis zorgt voor de catering en een leuk terras.