Afbeelding
Foto:

Kermis Huissen één groot feest

HUISSEN - Met het doorknippen van een lint opende wethouder Johan Sluiter van de gemeente Lingewaard de kermis in Huissen. Hij werd daarbij deskundig geassisteerd door voorzitter Atze Lubach-Koers van de Nationale Bond van Kermisbedrijfhouders (Bovak).

De kermis is al generaties lang een jaarlijks hoogtepunt voor de gemeenschap. En dat was te merken aan de Molenweide. De gemeente Lingewaard spande zich samen met de exploitanten tot het uiterste in om de kermis opnieuw tot een aantrekkelijk evenement te maken. De bezoekers, allerkleinsten, jeugd en volwassenen uit de wijde omtrek vermaakten zich met poppenspelers van Paw Patrol, de achtbaan, draaimolen en alle andere spannende attracties. Naast beleving in allerlei soorten en maten kon er volop gegeten en gedronken worden. Door gebruik te maken van de kortingsbonnen uit deze krant konden de bezoekers nog meer genieten.

Met de kermis werd Huissen weer eens volop in de belangstelling gezet. Het afsluitende vuurwerk op dinsdagavond kreeg niet alleen alle bewondering maar belooft een voortzetting van de traditie. Zorgen voor een gevarieerde kermis die aantrekkelijk is voor jong en oud blijft een speerpunt.