Ophalen oud papier

DOORNENBURG – Op zaterdag 20 oktober halen leden van de harmonie Sint-Caecilia in Doornenburg vanaf 8:30 uur het oud papier weer op.

Alle inwoners van Doornenburg worden verzocht het papier tijdig en goed verpakt aan de straat te zetten.

Vrouwenvereniging Haalderen

HAALDEREN - Op 31 oktober staat de avond in het teken van voet- en haarverzorging. Een pedicure en kapster, beiden uit Haalderen, zullen die avond de gasten zijn.

Ook nieuwe leden zijn welkom! De start is om 20:00 uur in De Tichel.

Feestavond bij

Lotus Vulgaris

DOORNENBURG - Zaterdag 27 oktober is er de feestavond van Lotus Vulgaris vanwege het 65-jarige bestaan, leden met introducé zijn welkom.

Ook niet-leden zijn welkom op deze avond, die wordt gehouden bij eet- en drinkfestijn De Waay. De aanvang van de feestavond is 19.30 uur.

Boekenmarkt

in Gendt

GENDT - Zaterdag 20 oktober van 10.00 - 15.00 uur wordt door Levenslied & Gezelligheidskoor De Notenkrakers uit Gendt een boekenmarkt gepresenteerd in De Klok.

Op vrijdag 19 oktober van 14.00 - 20.00 uur kunnen allerhande boeken, spellen, puzzels, dvd's en lp's worden aangeleverd (alleen complete exemplaren worden aangenomen en ruilen is niet mogelijk. Encyclopedieën worden niet geaccepteerd. Toegang is gratis.

Wandelen

vanaf De Teselaar:

dinsdagavond!

BEMMEL - Afgelopen week heeft er een artikel in de krant gestaan over de 'Nationale Diabetes Challenge finale in Amsterdam'.

Hierin stond vermeld dat de groep door wil gaan met wandelen op de woensdagavond om 18.30 uur vanaf De Teselaar in Bemmel. Dit moet echter zijn: dinsdagavond om 18.30 uur starten met wandelen vanaf De Teselaar. Mensen die aan willen sluiten zijn welkom!

Bingo Huissen-Zand

HUISSEN - Op woensdag 24 oktober verzorgt wijkvereniging 't Zand Binnenveld in Huissen een bingoavond met prachtige prijzen.

De bingo wordt gehouden in het Gemeenschapshuis op Huissen-Zand aan de Van Wijkstraat en start om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur, zodat de bezoeker vooraf nog rustig een kopje koffie kan drinken.