Afbeelding
Foto:

Nieuw: Peuteratelier op IKC De Tichelaar

GENDT - Op IKC De Tichelaar in Gendt gaat na de herfstvakantie een nieuwe peutergroep van start, het Peuteratelier. Het nieuwe peuteratelier is onlangs volledig opgeknapt en opnieuw ingericht.

Er is centraal in het gebouw een uitdagende en vrolijk ingerichte ruimte ontstaan die optimaal is afgestemd op de nieuwsgierigheid en ondernemingslust van de peuters. Ze kunnen zich volop uitleven in de themahoeken en tijdens activiteiten wordt geregeld samengewerkt met de kleutergroepen. De medewerkers op het peuteratelier hebben ruime ervaring met deze leeftijdsgroep. Zij weten de peuters uit te dagen en bieden ze een leerrijke omgeving aan waarin zij zich optimaal verder kunnen ontwikkelen.

Belevingsconcert en peutergym

De Tichelaar is trots dat met deze uitbreiding het aanbod op de kinderdagopvang nog beter op de verschillende leeftijden van de kinderen en bijbehorende behoeften afgestemd wordt. Ook organiseren de coaches van Zonnekinderen een aantal activiteiten, waaronder een belevingsconcert met een heuse harpiste in samenwerking met onze Bolle Buiken en Babycoach Mirjam en peutergym door onze Sportcoach Lloyd. Dit is voor alle kinderen van 0 tot 3 jaar en is geheel kosteloos. Om u de gelegenheid te geven uw vragen te stellen en om het vernieuwde Peuteratelier op uw gemak te kunnen bekijken organiseert De Tichelaar in de week van 22-26 oktober een inloopweek. U bent gedurende de dag welkom om een kijkje te komen nemen en... uw kind mag gerust een vriendje of vriendinnetje meenemen!