Gendts muziekspektakel:

'Vrienden van De Klok Live'

GENDT - Op zaterdag 3 november vindt in zalencentrum De Klok in Gendt, voor de eerste keer het muziekspektakel 'Vrienden van De Klok live' plaats.

Het idee is ontstaan doordat een stelletje muzikanten van verschillende bands bij elkaar gingen zitten, en met het idee kwamen om een gezamenlijke muziekavond te organiseren. De mannen van De Klok vonden het ook een geweldig idee, en zo is deze eerste editie van de 'Vrienden van De Klok Live' ontstaan.

Verdeeld over twee podia (het Rockcafé en de Popzaal) laten vier regionale bands hun muzikale kunnen horen. Tussen de acts door zal discotheek The Wave life-video's tonen en laten horen.

In het Rockcafé zal de rock coverband Misty Giant het spektakel openen met alleen rocksongs uit de seventies, daarna zal Seven Days Music het toneel overnemen in de popzaal, en moderne popsongs ten gehore brengen. In het Rockcafé neemt daarna de rock/blues band Jangle uit Huissen het stokje weer over. De avond wordt afgesloten door de Bemmelse pop- en rockcoverband New Sensation. Tussentijds zal er in het Rockcafé nog een verrassingsoptreden zijn. Al met al een muziekspektakel dat je niet mag missen. Toegangskaarten à 10 euro zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij De Klok in Gendt vanaf 15 oktober.