Afbeelding
Foto:

Abstract expressionist

Hendrik Nijs is terug!

BEMMEL - Abstract expressionist Hendrik Nijs geeft op zondag 28 oktobervan 11.00 tot 17.00 uur een verkoop/verhuur-expositie in tennishal De Schaapskooi aan de Sportlaan 3 in Bemmel. Voor iedere hurende, kopende klant is er een leuke attentie. Hendrik Nijs, abstract expressionist

Kunstschilder-Galeriehouder Hendrik Nijs is sedert 1980 werkzaam als kunstschilder, gecombineerd met een eigen galerie, waar hij dagelijks mijn olieverfschilderijen en krijttekeningen al dan niet gecombineerd met ecoline vervaardigt. "Ik probeer met grote kleurvlakken de (colorfields) emotie, spanning en kracht weer te geven van ooit geziene onderwerpen. Mijn inspiratie haal ik uit het dagelijkse leven, doe daar jaren niks mee, ga het dan uitwerken waardoor een bepaalde kracht, rijpheid in het werk terugkomt. Ik werk op formaten tot ruim boven 200 x 200 cm. Naast het verkopen, verhuren van mijn werken, verzorg ik ook schilderworkshops op locatie voor personeelsleden, jubilaris en familiefeesten, of gewoon voor groepen.

U vindt mijn werken dan ook wereldwijd op exposities, in collecties van grote bedrijven en bij particuliere verzamelingen. Verdere info te verkrijgen via: face-book Hendrik Nijs, e-mail galeriehendriknijs@kpnmail.nl en 06 44741005."

(Landelijk actie Hak conserven actie, 2016 verschijnt op lifesize in tientallen supermarkten. Exposities tot heden; Amsterdam, Den Haag, Calgary can, Berlijn, Helsinki, Kopenhagen, Londen, Marbella, Dusseldorf, Parijs).