(foto: Benno Arends)
(foto: Benno Arends) Foto:

Q Music in Buitenpoort:

Hoe fouter, hoe beter!

HUISSEN - Op zaterdag 3 november gaat ieder fuifnummer, iedere pretletter naar De Buitenpoort. Het multifunctionele horecabedrijf in Huissen heeft namelijk Q Music The Party in huis weten te halen. Het oergezellige feest van de bekende radiozender. Het thema is top: Hoe Fouter, Hoe Beter!

Wat dat betekent voor de avond op zaterdag 3 november? Dat er nog meer foute en nog fouterderder nummertjes gedraaid zullen worden door de Q-music-dj's. 'Una paloma blancaaaa, Sex on the beach, Greased lightning, I will survive, We are the children of the night, Leef, Y-M-C-A!' Meezingen maar, confetti het publiek in, handjes in de lucht en dansen tot je niet meer kunt.

Met bekende dj's, een indrukwekkende dj-booth van achttien TFT-schermen voor video en visuals en een leddecor met bidscreens. Een show die zijn gelijke niet kent. En daarom altijd een uitverkocht huis in Huissen en een topsfeer. Bestel daarom snel je tickets via www.debuitenpoort.nl. Zaterdag 3 november, aanvang: 21.00 uur (18+). Wees snel, op is op, dit foute feest wil je niet missen!