Afbeelding
Foto:

Win Win door gratis tuinonderhoud!

ANGEREN - Rob Roelofs, eigenaar van dagbesteding Werkkans gevestigd in Angeren, zet zich in om tuinen van oudere, zieke, lichamelijk beperkte mensen weer netjes of winter klaar te maken. Met deze voorwaarden is dit geheel gratis! Alleen een kleine vergoeding voor het onderhoud van onze milieu- en co2-vriendelijke machines, die geheel geluidsarm zijn, omdat alles op accu werkt.

Rob Roelofs ziet veel oudere of zieke mensen die hun tuin niet meer kunnen onderhouden. "Hierbij is het netwerk om hun heen al erg druk, waarbij de tuin overwoekert. Ik vind dit nogal een maatschappelijk probleem, aangezien de bevolking aan het vergrijzen is. Hierbij willen wij ons maatschappelijk inzetten. De mannen van Werkkans willen graag wat terug doen voor de maatschappij, maar krijgen er tegelijk waardering voor terug. Iets wat niet altijd vanzelfsprekend is. Deze mannen hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mannen die geholpen worden, willen graag hulp bieden. Met deze missie willen we lokale mensen helpen, wat al aardig is gelukt binnen en buiten onze gemeente."

"Bij elke tuin waar we geweest zijn, zit een verhaal. Kippenvel, maar we krijgen er veel voldoening uit. Een traan of een glimlach. Daar doe je het toch voor! Kent u ook iemand die een tuin boost nodig heeft, maar het gewoonweg niet meer kan of heb je zelf een vorm van beperking en wil je graag samen met ons in de dagbesteding werken? Ga dan naar de site www.werk-kans.nl en vul het contact formulier in en vraag naar de voorwaarden."